Informatiepunt Eetbaar Alphen
woensdag 15 mei 2019 13:00 - 15:00
Locatie Bibliotheek Alphen-Centrum
Categorie Volwassenen
Tags Duurzaamheid Eetbaar Alphen informatiepunt Huis van Duurzaamheid Online
Download Toevoegen aan agenda
Terug

Informatiepunt Eetbaar Alphen

Thema: Permacultuur

Introductielezing permacultuur
Permacultuur is de nieuwe trend in natuurlijk-moes-tuinieren. Met zorg voor de aarde, dieren en mensen. Helemaal passend in een duurzame leefstijl. Samen met partner Eric werkt Liesbeth van Bemmel aan de aanleg van Voedselbos Benthuizen, een ambitieus project op ruim 8000 m2 eigen grond en Alphens grootste stadslandbouwproject.
In deze lezing vertelt Liesbeth van Bemmel wat permacultuur is en hoe je dit in je eigen tuin en in je eigen leven toe kunt passen. Met tips over hoe je jouw tuin eetbaar kunt maken. Ook geschikt voor mensen met een kleine tuin of alleen een balkon.

Kom naar het informatie punt van Eetbaar Alphen