De Proeftuin 27-11-2019 20:00

woensdag 27 november 2019
20:00 tot 22:00

Locatie Bibliotheek Alphen Centrum
Categorie Volwassenen
Tags Bijeenkomst Duurzaamheid Nederland Leest Workshop
Download Toevoegen aan agenda
Terug

De Proeftuin

Workshop: vega koken met lokale seizoensgroenten

Verzorgd door Eetbaar Alphen

Thema: Lokaal zonder vlees
Is het pas feest met vlees? Gourmetten, fonduen, kerstkalkoen? Als de maaltijd een feest moet zijn, speelt vlees nog vaak de hoofdrol. In deze workshop leert vegakok en natuurvoedingskundige Ilse Bonder hoe je tijdens de feestdagen ook zonder vlees een supersmakelijk feestmaal serveert.

In deze workshop staan koude bereidingen centraal. In een kleine twee uur maken én proeven we een aantal gerechtjes waar ook verstokte vleeseters de vingers bij aflikken. Met deze ideeën stel je een heerlijk vegetarisch feestmenu samen. Ideaal voor de feestdagen. Ook een leuk idee: vegetarische gourmet. Ilse geeft je hiervoor een eenvoudig te maken vegaburger-recept mee.

Let op! Maximaal aantal deelnemers 20. Meld je voor 20 november aan bij eetbaaralphen@alphenaandenrijn.nl

Kom langs bij de bijeenkomsten/workshops van de Proeftuin met elke maand een ander thema.